Зошто ја избравме Кисела Вода за локација на нашиот објект „Футура“?

19 ноември 2020

Кога го создававме Вашиот нов дом, ни беше важно тој да е изолиран од градската бучава, а сепак да е поставен на еден од главните булевари. Од друга страна, да има и пријатна клима. Една од најголемите придобивки од живеењето во општината Кисела Вода е нејзината местоположба – зафаќа делови од западниот и југозападниот дел од Скопската котлина. Затоа тука многу се чувствуваат топлите воздушни струења кои, преку Вардар, доаѓаат од Егејското Море.

Затоа Футура е идеална за оние кои гледаат кон иднината и знаат што е најдобро за нив и нивното семејство.

Станови полни со природна светлина и функционален простор се формула за среќно семејство.

Станови полни со живот!

Повеќе информации можете да најдете на линкот тука

Објавено:
19 ноември 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
526 пати