Зошто ја одбравме Кисела Вода за локација за нашиот објект Futura? - Втор дел

25 ноември 2020

Кисела Вода е една од најубавите населби во Скопје. Далеку од бучавата, но блиску до сите места кои му даваат значење на урбаното живеење.

„Со тоа што го сместивме објектот „Futura“ во населбата Кисела Вода поставивме нови, модерни стандарди на домувањето. Нашата цел беше да имате дом по светски стандарди во урбана градска средина блиску до главен булевар преку кој сте поврзани со сите важни точки во градот, а сепак оддалечен од бучавата...“, велат од реномираната градежна компанија Elena Luka Home.

Зачекорете сигурно во една поинаква иднина со Elena Luka Home и FUTURA.

Целата содржина прочитајте ја на овој линк.

Објавено:
25 ноември 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
348 пати