Божиќната реклама на „Икеа“ порачува: „Само љубовта е незаменлива“

23 ноември 2021

Последната во низата божиќни реклами кои ни го освоија срцето е онаа на српската „Икеа“.

Нивната порака е дека само љубовта е назаменлива, а е пренесена преку приказната на едно кутре, домашно милениче кое пати.

Да, љубовта е незаменлива и потребна секому.

Зошто и како ќе се врати среќниот лаеж, погледнете во продолжение. 

.

Објавено:
23 ноември 2021
Категорија: 
Култура
Прочитано:
256 пати