Детска верзија на сцени од оскаровските фаворити

22 февруари 2016

Последниве шест години, семејството Сторино преку фотографии на блогот „Do not call me Oscar" ја презентира својата верзија на сцени од омилените филмови номинирани за Оскар.

THE REVENANT

Меги Сторино има две преслатки ќерки, петгодишната Софија и тригодишната Седи кои обожаваат да ги имитираат карактерите од филмовите, а тоа го прават навистина успешно во нивните фото-реплики на сцени од блокбастерите.

Годинава на нивната семејна авантура низ филмските сцени, им се придружи и Суен чија прва „улога" беше Марк (Мет Дејмон) од „Martian".

THE MARTIAN

Во продолжение споредете чија верзија е подобра.

THE WOLF OF WALL STREET

BIRDMAN

WHIPLASH

BOYHOOD

THE GRAND BUDAPEST HOTEL

SPOTLIGHT

ROOM

MADMAX

BROOKLYN

 

 

Објавено:
22 февруари 2016
Категорија: 
Култура
Прочитано:
502 пати