Домашен дизајн: Овие бетонски саксии се уникатен дом за вашите растенија

25 август 2020

Креативните идеи и иновативниот домашен дизајн се секогаш вредни за внимание и поддршка.

Така доаѓаме до интересен, наш, локален профил на Инстаграм @soulbetonatelier, зад кој стои приказната за еден креативен претприемачки подвиг – изработка на декоративни елементи, претежно саксии, од бетон.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@soulbetonatelier) onAug 19, 2020 at 4:18am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@soulbetonatelier) onJul 14, 2020 at 10:41am PDT

Изработени од бетон, во различни форми и големини, декорирани со геометриски елементи во различни бои, овие симпатични саксии ни го привлекоа вниманието со својата ненаметлива и минималстичка, но ефективна естетика.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@soulbetonatelier) onJul 13, 2020 at 10:18pm PDT

Модерното домување подразбира и автентичност доловена преку индивидуалноста на домаќините, па ваквата форма на декоративни елементи е особено популарна, затоа што дозволува да се изрази личното стилско видување.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@soulbetonatelier) onJul 11, 2020 at 2:41am PDT

Па низ таквиот широк хоризонт на можности за потенцирање на индивдуалноста, овој тип на саксии, вазни, подметачи, па дури и помошни масички чија заедничка карактеристика е бетонот како основен материјал во нивната изработка, се практичен и естетски начин како да му дадете автентичен акцент на амбиентот во вашиот дом.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@soulbetonatelier) onJul 9, 2020 at 3:00am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@soulbetonatelier) onJul 9, 2020 at 2:29am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@soulbetonatelier) onJul 9, 2020 at 1:28am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@soulbetonatelier) onJul 8, 2020 at 11:32pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@soulbetonatelier) onJul 9, 2020 at 3:34am PDT

Објавено:
25 август 2020
Категорија: 
Култура
Прочитано:
498 пати