Доза Инстаграм: Најубавите есенски фотографии од Охрид

27 октомври 2021

Секое годишно време си носи своја убавина, а ние денеска се одлучивме да се потсетиме на убавините на Охрид во есен.

Низ Инстаграм просторот наидовме на прекрасни фотографии, како вистински разгледници на овој свет град, на природата и на есенскиот раскош.

Одбравме неколку што нам ни оставија најголем впечаток, во продолжение ги споделуваме со вас:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @ohrid_love

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @ohrid_love

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @ohrid_love

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @ohrid_love

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @ohrid_love

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @ohrid_love

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @ohrid_love

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @ohrid_love

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@stefan.catalin1933)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@is_hakuna_matatata_)

 

 

 

Објавено:
27 октомври 2021
Категорија: 
Култура
Прочитано:
882 пати