Дружба со Венко Андоновски денеска во ТРИ во ГТЦ

5 јуни 2019

Денеска во 19:00 часот, во книжарницата ТРИ во ГТЦ, ќе имате можност да се дружите со мајсторот на зборот, генијалниот раскажувач на најчудесните приказни од животот, наградуваниот Венко Андоновски. Повод за оваа убава средба со него е добивањето на високото Рациново признание за неговото најново прозно остварување „Припитомување на кучката", во издание на Издавачки центар ТРИ.

 

Објавено:
5 јуни 2019
Категорија: 
Култура
Прочитано:
169 пати