Два Златни ретривери се најдобри пријатели и нивните фотографии ќе ве разнежнат

27 април 2020

Лизи и Али се имињата на Златните ритривери кои стекнаа голема популарност на Инстаграм. Нивните сопственици, сфаќајќи колку овие две пријателки се неразделни, решија нивните авантури и доживувања да ги споделат на своите Инстаграм профили, не очекувајќи дека ќе станат толку популарни.

Инаку, живеат во Канада и прават заедно сè. Знаат да си поделат и по некоја прегратка и бакнеж, а фотгорафиите што ќе ги видите во продолжение, едноставно ќе ве разнежнат и остават без здив.

Како да не ги сакате?

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onApr 26, 2020 at 10:10am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onApr 22, 2020 at 8:27am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onApr 16, 2020 at 8:08am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onApr 10, 2020 at 11:02am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onMar 28, 2020 at 9:12am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onMar 17, 2020 at 9:05am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onMar 8, 2020 at 9:46am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onMar 3, 2020 at 7:37am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onFeb 26, 2020 at 8:29am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onFeb 8, 2020 at 7:27am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onJan 16, 2020 at 8:28am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onJan 9, 2020 at 7:40am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onDec 31, 2019 at 9:02am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onOct 23, 2019 at 7:59am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onOct 13, 2019 at 9:46am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onJul 14, 2019 at 11:45am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onOct 3, 2019 at 7:14am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie & Ally (@lizzie.bear) onFeb 29, 2020 at 6:41am PST

 

 

 

Објавено:
27 април 2020
Категорија: 
Култура
Прочитано:
849 пати