(фото) Празнична магија создадена со 14.000 лампиони!

13 ноември 2020

Лондон е град кој има посебна магија во празничниот период. Без разлика на пандемијата, некои од рестораните и кафулињата во главниот град на Британија, се потрудија празничната атмосфера да завладее.

Еден од оние што се меѓу најпопуларните, кога се декорациите во прашање е ресторанот „34 Mayfair“. Неговата внатрешност е украсена со неверојатни 14.000 новгодишни украси, од кои 8.400 се лампиони во различни бои. За инсталацијата била ангажирана познатата лондонска декоратерка, Џејн Вадам. 

Резултатот е магичен простор во кој навистина макар за момент човек ќе заборави на сивилото надвор, во медиумите и ќе помисли дека се' е магично. 

Погледнете:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pop-ups London (@popupslondon)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

 

 

 

 

 

Објавено:
13 ноември 2020
Категорија: 
Култура
Прочитано:
398 пати