Фотографии од Данска во зима од кои ќе посакате веднаш да ја посетите

12 јануари 2019

Кели Хадсон пред една година се сели во Данска. Со неа се нејзиното четири годишно дете и сопругот, кој патем е композитор. Иако од Калифорнија се сели во Скандинавија, Кели продолжува да се занимава со уметност - фотографија.

Покрај тоа што фотографира, таа и слика, а низ годините се дообразува на различни начини.

После година дена во Данска ќе рече дека убавината на оваа земја ја освојува, а во галеријата погледнете ги фотографиите што ги создададе.

Доколку не сте биле во оваа земја, сигурни сме дека фотографиите ќе ви ја разбудат желбата да го направите тоа:

Објавено:
12 јануари 2019
Категорија: 
Култура
Прочитано:
732 пати