Фотографијата на денот е од Пожарна Скопје

3 април 2020

Фотографијата на денот, која има тенденција да стане најсподелувана на социјалните мрежи кај нас, доаѓа од „Пожарна Скопје“.

Дел од екипата се фотографираа, праќајќи порака која во ова време може да спаси животи - Седи дома!

Испишана со пожарникарски црева и дополнителна порака „Ние останавме на работа, работиме за вас.
Вие пак, останете дома за нас!“.

Убав гест и придонес за ширење на свеста кај народот.

Погледнете:

Објавено:
3 април 2020
Категорија: 
Култура
Прочитано:
3.481 пати