Каде да ја поставите вашата новогодишна елка?

7 декември 2017

Ако секоја година го разместувате вашиот мебел поради новогодишната елка, со цел се да биде совршено, но и моментот со квалитетно исполнет простор ви е значаен, оваа година во тоа ќе ви помогне ИКЕА. Оваа компанија неодамна објави апликација со која виртуелно ќе си помогнете каде најдобро да ја поставите вашата елка.

Ќе си позиционирате сакан простор за да одлучите каде сакате да ја гледате елката за време на празниците. Апликацијата IKEA Place може да си ја симнете час поскоро и да се забавувате. Погледнете го видеото!

Објавено:
7 декември 2017
Категорија: 
Култура
Прочитано:
1.351 пати
Тагови: 
елка Икеа