Креативни чаши од кои ќе посакате да го испиете вашето утринско кафе

28 декември 2022

Пиењето утринско кафе за многумина е секојдневен ритуал. Покрај кафето, тука е и чајот за оние другите на кои не им треба многу за да се разбудат. 

Еден наш Инстаграм профил креира интересни чаши со кои што ќе посакате да ви започне денот. Ред празнични изданија и останати рачни изработки со интересни ликови на животни во 2Д и 3Д форми.

Во чест на празничниот дух можеме да видиме и фино спакувани слатки задоволства, а како сето тоа изгледа погледнете во продолжение.

Објавено:
28 декември 2022
Категорија: 
Култура
Прочитано:
824 пати
Тагови: 
undefined