Марија Спасовска со нова модерна тинејџ песна "Број еден"

12 април 2021

Марија Спасовска и Дарко Димитров повторно ја будат македонската музичката сцена со новата модерна тинејџ песна "Број еден".

Марија со нов стил, овојпат како автор на музиката и текстот во студиото со Дарко Димитров направија нова револуција со песната "Број еден" за македонската млада музичка генерација.

Со модерен стил и несомнено одличен аранжман Дарко Димитров направи Марија да прозвучи повторно музички сериозно со нејзините 15 години.

Режисерот за видеото Зоран Зонде Стојановски инспириран од Тинејџерската љубовна порака "те имам и те немам".

Слушнете ја:

 

Објавено:
12 април 2021
Категорија: 
Култура
Прочитано:
331 пати