Најдобрите алтернативни идеи за елка

19 декември 2014

Овие месеци особено уживаме во домашниот амбиент поради веселите празнични декорации, a eлката секогаш го има главниот акцент на целосната декорација.

 

Доколку сè уште не сте ја украсиле или пак сакате уште една во некоја друга просторија, тогаш ви предлагаме да ги разгледате алтернативните идеи во продолжение.

На разни блогови и туторијали може да се сретнат голем број вакви идеи за божиќно дрво, изработени од материјали што сигурно ги поседувате во домот. Најважно е да имате лампиони и сијалички. Погледнете!

Објавено:
19 декември 2014
Категорија: 
Култура