Направете си коктел, одиме во Палм Бич

14 април 2020

Да, границите се затворени, вирусот секаде владее, но тоа не е причина макар малку да се препуштиме на фантазирањето.

Не знаеме дали навистина ова лето ќе можеме да одиме на одмор, но она што сигурно го знаеме е дека тоа може да го направиме од дома.

Направете си коктел, одиме во Палм Бич на Флорида, таму каде што летото вечно трае.

Има ли поубаво нешто од убаво сонце и уште поубаво синило.

Во Палм Бич беше и резиденцијата на семејството Кенеди, а сега е и „зимската“ Бела куќа на Трамп, што е само уште еден доказ дека тука е навистина добро.

Има фантастични ресорси, музеи, градини... 

На Инстаграм постои профил “Discover Palm Beaches“, каде секојдневно се објавуваат фотографии и видеа од ова егозтично место.

Дел од нив се такви, да навистина имате чувство дека сте таму, а токму тоа е и целта сега :)

Ви презентираме дел од нив. Уживајте и забавувајте се :)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Discover The Palm Beaches (@palmbeachesfl) onApr 10, 2020 at 8:15am PDT10, 2020 at 8:15am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Discover The Palm Beaches (@palmbeachesfl) onApr 3, 2020 at 9:49am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Discover The Palm Beaches (@palmbeachesfl) onApr 2, 2020 at 5:13am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Discover The Palm Beaches (@palmbeachesfl) onMar 27, 2020 at 9:57am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Discover The Palm Beaches (@palmbeachesfl) onMar 30, 2020 at 9:21am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Discover The Palm Beaches (@palmbeachesfl) onMar 25, 2020 at 10:58am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Discover The Palm Beaches (@palmbeachesfl) onMar 23, 2020 at 10:18am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Discover The Palm Beaches (@palmbeachesfl) onMar 18, 2020 at 6:16am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Discover The Palm Beaches (@palmbeachesfl) onMar 22, 2020 at 12:44pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Discover The Palm Beaches (@palmbeachesfl) onMar 29, 2020 at 12:52pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Discover The Palm Beaches (@palmbeachesfl) onMar 31, 2020 at 12:11pm PDT

 

Објавено:
14 април 2020
Категорија: 
Култура
Прочитано:
349 пати