Неделна доза Инстаграм #4

16 септември 2016

И овој петок го резервираме за нашата неделна доза Инстаграм. Модниот свет сѐ уште е окупиран со модните недели, така што во фокусот се ставени светските метрополи. Но, ве носиме и на патувања низ минатото, насловните страни на магазините, убави и креативни нешта.

Ова е нашиот избор за оваа недела:

 

A photo posted by Miroslava Duma (@miraduma) onSep 14, 2016 at 1:55pm PDT

 

 

A photo posted by Elena Luka (@elenaluka_mk) onSep 12, 2016 at 10:31am PDT

 

 

 

 

A photo posted by Marc Jacobs (@marcjacobs) onSep 15, 2016 at 6:15pm PDT

 

 

 

A photo posted by J.Crew (@jcrew) onSep 11, 2016 at 1:58pm PDT

 

 

A photo posted by REVOLVE (@revolve) onSep 15, 2016 at 9:19pm PDT

 

 

 

A photo posted by Delpozo (@delpozo) onSep 14, 2016 at 8:58am PDT

 

 

A photo posted by FASHIONEL.mk (@fashionelmk) onSep 16, 2016 at 2:21am PDT

 

 

A photo posted by life (@life) onSep 12, 2016 at 6:50am PDT

 

 

A photo posted by ELLE UK (@elleuk) onSep 13, 2016 at 1:04pm PDT

 

 

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) onSep 15, 2016 at 7:53pm PDT

 

Објавено:
16 септември 2016
Категорија: 
Култура
Прочитано:
686 пати