Нова година на Барбадос е нешто што дефинитвно би сакале да го доживееме

12 декември 2019

Ако сте од оние што не ја сакаат лажната еуфорија околу Нова година, веруваме дека опцијата Барбадос и Нова година на плажа ви изгледа примамливо.

Оние што биле велат дека тоа е доживување што секој би било прекрасно да го доживее. Нешто сосема поинаку од она што го знаеме и сме навикнале.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@miamariawie) onDec 12, 2019 at 1:54am PST

 Имено, според традицијата, збогувањето со старата година се прави на плажа. Пред тоа, гостите и локалните жители посетуваат спа центри и уживаат во нивните услуги.

Со заоѓањето на сонцето, што воедно е неверојатно доживување, на плажата има и шеф кој готви фантастични јадења, а Новата година се дочекува со спектакуларен огномет.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Divi Resorts (@diviresorts) onSep 25, 2019 at 5:00pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Indulge Pastries And Desserts (@indulge_pastries_and_desserts) onDec 12, 2019 at 2:55am PST

 Забавите на Барбадос траат од самрак до зори, а има огромен број ресторани со Мишелин ѕвезди, во кои работат врвни готвачи од Лондон, Њујорк, Лос Анџелес.

Но, и да не одите во ресторан, ќе бидете маѓепсани од природата, мирисите и дивите плажи, па освен саканата личност и ѕвезденото небо, ништо друго нема ни да биде потребно.

И да, знаеме дека не е така едноставно да се отиде на Барбадос, но барем можеме да фантазираме или да се стремиме таа желба еден ден да ни се оствари.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jack (@jack.252fx) onDec 12, 2019 at 1:52am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stuart Dee (@travel.shooter) onMay 23, 2018 at 9:39pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Cliff Restaurant (@thecliffbarbados) onSep 27, 2019 at 8:33am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Cliff Beach Club (@thecliffbeachclub) onDec 10, 2019 at 6:21am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie (@inspiringtravelgirl) onNov 24, 2019 at 10:51pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christin (@christincreativeco) onNov 7, 2019 at 1:21pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Divi Vacation Club (@divivacation) onOct 24, 2019 at 3:30pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzie (@inspiringtravelgirl) onAug 30, 2019 at 2:14am PDT

Објавено:
12 декември 2019
Категорија: 
Култура
Прочитано:
505 пати