Патувај низ Македонија: Инстаграм профил што ќе ви открие нови и возбудливи дестинации дома

7 јуни 2023

Пред нас се летните одмори и повеќе слободно време за уживање и патување. Кога сме на тема патувања, авантурите дома може да бидат исто толку возбудливи како и на некоја егзотична дестинација.

Одберете си добро друштво и одвојте барем неколку дена од вашиот одмор или викенд, ова лето да посетите места во Македонија каде што досега не сте биле, а веруваме дека ги има многу такви.
Предноста е што ви е блиску, не мора да одвојувате голем буџет, а имате можност да се збогатите со многу нови знаење за сопствената земја како и богати искуства зачинети со одлична храна и уште поубава природа.

За инспирација, посетете го профилот на Инстаграм @patuvajnizmakedonija, каде ќе наидете на прекрасни пејсажи, не толку познати, а места вредни за посета, како и одлични совети и предлози каде и како корисно да го „потрошите" своето слободно време.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@patuvajnizmakedonija)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@patuvajnizmakedonija)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@patuvajnizmakedonija)

Објавено:
7 јуни 2023
Категорија: 
Култура
Прочитано:
2.794 пати