Празничната магија на Москва

22 декември 2020

Од она што досега го видовме, изгледа нема поблескав град од Москва во празничниот период. На Инстаграм се објавени мноштво фотографии од главниот град на Русија кој навистина изгледа магично.

За таа магија придонесува и уште една Сваровски елка. Имено, во огромниот трговски центарт ЦУМ во Москва поставена е 12 метри висока елка, уште погламурозна од онаа во Италија, а со цел одбележување 125 години од постоењето на брендот.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ЦУМ / TSUM (@tsum_moscow)

Кристалните украси во златна и бела боја се навистина магични, а и остатокот од градот ја следи естетиката на блескавост.

Погледнете:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Екатерина(@ekagladkova)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by fromsiam (@fromsiam)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Veronika (@veroniq_choo)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@e.pyatova)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Москва (@i_msk_love)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by tatyana (@tataiya_bo)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Moscow (@alex_prosekov)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Moscow (@alex_prosekov)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@podarochka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@podarochka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@podarochka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@radio_ladio)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ВОТ ТАК (@balaevpavel)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Luchistaya_ (@luchistaya_8)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@_maria_bonita_007)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Listok30 (@vasilieva75miss)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dark Moscow (@mospicture)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anastasia (@buscando_el_sol)

Објавено:
22 декември 2020
Категорија: 
Култура
Прочитано:
2.544 пати
Тагови: 
Москва