Празничниот амбиент низ европските метрополи

28 ноември 2023

Европските метрополи се вистинска магична глетка за време на празниците.

Улиците, излозите, рестораните, кафулињата се накитени и насекаде владее празнична еуфорија.

Карактеристични за овој период во годината се и базарите коишто традиционално се организираат во поголемите градови на стариот контитент.

Доколку имате можност ви предложуваме да посетите некоја од следниве пет дестинации коишто ќе ве воодушеват со својот прекрасен празничен амбиент.

Виена, Австрија

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AlexBlock Alexander (alexblock)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FBC (francesca_brlcnt)

 Будимпешта, Унгарија

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Patrycja (blackpalmtrees)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by | EL | (elpida.pavlidou)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (iamgeorgiana)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (katabudapest_travelguide)

Стазбург, Франција

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (ashley_lokey)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Seda Kara(derinsedademir)

Колмар, Франција

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (ioanapuiuofficial)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Soraya Zerouali (sorayazrl)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by colmar_officiel

Франкфурт, Германија

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by #visitfrankfurt (visitfrankfurt)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by #visitfrankfurt (visitfrankfurt)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tania (tania.ho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aline (aline.cleve)

Фото: Instagram

Објавено:
28 ноември 2023
Категорија: 
Култура