Преубави фотографии од Лондон во празнична атмосфера

20 ноември 2018

Без оглед што кај нас уште со почетокот на ноември ги ставаат во понуда новогодишните украси и насекаде гледате украсени објекти, празничната атмосфера воопшто не се чувствува.

Сепак, не е секаде така. На Инстаграм сè почесто ни се појавуваат фотографии од Лондон, каде празничната атмосфера совршено се шири низ градот и го прави уште поубав. За тоа придонесува и одржувањето на фестивалот „Винтервил“ (Winterville) од 15-23 декември.

Главниот град на Британија е убав во секој период од годината, но во продолжение ви презентираме како изгледа деновиве.

Сигурни сме дека празничната атмосфера повеќе ќе ве зафати од фотографиите што ќе ги видите, отколку од објектите со сијалички што ги гледате низ нашите улици речиси два месеца пред новогодишните празници:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by #prettycitylondon (@prettycitylondon) onNov 18, 2018 at 3:01am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Daria ☼ (@dariashew) onNov 19, 2018 at 9:28am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Burlington Arcade (@burlingtonarcade) onNov 15, 2018 at 4:51am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Covent Garden (@coventgardenldn) onNov 13, 2018 at 3:56am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by #prettycitylondon (@prettycitylondon) onNov 14, 2018 at 1:12am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by #prettycitylondon (@prettycitylondon) onNov 9, 2018 at 1:14am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London Blogger | George Kimm (@george_in_london) onNov 19, 2018 at 1:06am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Claridge's (@claridgeshotel) onNov 18, 2018 at 11:58pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London Blogger | George Kimm (@george_in_london) onNov 16, 2018 at 9:08am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Ivy Chelsea Garden (@ivychelsgarden) onNov 15, 2018 at 4:37am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Early Hours London Ltd (@earlyhoursltd) onNov 14, 2018 at 12:00am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Early Hours London Ltd (@earlyhoursltd) onNov 15, 2018 at 9:17am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Early Hours London Ltd (@earlyhoursltd) onNov 15, 2018 at 9:15am PST

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Early Hours London Ltd (@earlyhoursltd) onNov 19, 2018 at 11:42pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London Blogger | George Kimm (@george_in_london) onNov 20, 2018 at 1:05am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London Blogger | George Kimm (@george_in_london) onNov 14, 2018 at 1:16am PST

Објавено:
20 ноември 2018
Категорија: 
Култура
Прочитано:
2.399 пати