Сакате кафето да ви биде уште повкусно?

25 април 2023

Брендот Kiwi Poca Ceramics изработува уникатни филџани за кафе на коишто нема да останете рамнодушни.

Пиењето на првото утринско кафе или чај е ритуал за многумина, а токму овие шолјички ќе го направат истиот уште поинтересен.

Она што е невообичаено кај нив се рачките, коишто се во форма на квики, мини кроасани и переци, па така додека пиете ви доаѓа желба да каснете нешто.

Изработките се исклучиво рачни, а освен филџани брендот прави и мали чинии и украсни фигури.

Некои од чиниите се во форма на парче леб, па така одлично се сложуваат со переците и кроасаните.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kiwi Poca (@kiwipoca)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kiwi Poca (@kiwipoca)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kiwi Poca (@kiwipoca)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kiwi Poca (@kiwipoca)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kiwi Poca (@kiwipoca)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kiwi Poca (@kiwipoca)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kiwi Poca (@kiwipoca)

Објавено:
25 април 2023
Категорија: 
Култура
Прочитано:
179 пати