Сјајот на европските метрополи пред Новата година

27 декември 2023

Новата година чука на врата, а нашето празнично расположение се повеќе расте.

Уште само неколку дена не делат од уште една нова година којашто се надеваме дека ќе биде подобра од претходната.

Она во што навистина уживаме се прекрасните фотографии од магично накитените европски градови и нивните плоштади.

Разни украси, безброј светкави сијалички, огромни елки, забава за сите возрасти, добра храна и сувенири, секој може да си го пронајде своето празнично задоволство.

Некои од европските градови се вистинска новогодишна атракција и совршено место да се помине незаборавно со фамилијата или пријателите.

Доколку некогаш сте сакале да бидете дел од една бајковита новогодишна атмосфера се уште не е доцна, а еве неколку предлог идеи каде би можеле да отпатувате.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cemil Erkoc Zurich (cemerk85)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Euromaxx (dw_euromaxx)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marco Ritzki | Germany (mritzki)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sophie Kulin (sofikulin)

Објавено:
27 декември 2023
Категорија: 
Култура