Скопје во април и јапонските цреши на „Максим Горки“

12 април 2023

Скопје во април се и расцветаните јапонски цреши на улицата „Максим Горки".

Нивните разиграни розови нијанси му даваат некој волшебен шарм на градот, опиваат со мирисот и магичната убавина.

Го искористивме срамежливото сонце денеска и направивме една фото „обиколка" по мирисот на јапонски цреши низ Скопје.

Уживајте!

 

Објавено:
12 април 2023
Категорија: 
Култура
Прочитано:
867 пати