Снегот ни предизвика радост: Најубавите инста-снежни фотографии

14 февруари 2021

Веројатно никој не' очекуваше (покрај службите) дека ќе имаме ваков снег годинава и вистинска зима, особено што до неодамна уживавме во прилично високи температури за ова време од годината.

Сепак, утринава сите се разбудивме со убава бела глетка. Освен што не' изненади, повеќето снегот и ги израдува, а најмногу децата, кои веднаш го исполнуваат секое маало, во кој и да е град низ државава со џагор и смеа.

Ако уште размислувате дали да се впуштите во снежна игра, без разлика на која возраст сте, можеби овие инста-фотографии што ги видовме, ќе ве предомислат.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gorana (@unezverena_pogacica)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bojan Boskovski (@bojangram)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PamukJamTroykaJojo (@shpajz)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by kkstudios (@kaloshevstudios)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sanda Mitkovska (@deadellaroma)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @aleksandrahanim

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Coffee MOLA (@mola_coffee.house)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Denis Emin (@denis.emin)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jasmin (@biberovikj)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@irenkulagram)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Struga (@struga_instagraphy)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Struga (@struga_instagraphy)

 

 

Објавено:
14 февруари 2021
Категорија: 
Култура
Прочитано:
1.850 пати