Стар авион претворен во луксузен апартман

5 јуни 2014

Доколку сте барем малку креативни, ќе знаете дека оригиналната идеја ќе привлече голем број авантуристи, спремни за ново искуство.  Во тој контекст, доколку сакате нешто сосема ново, тогаш ви го препорачуваме луксузниот апартман сместен во стар авион.

Во склоп на хотелот Costa Verde во Костарика се наоѓа овој апартман кој е  всушност реставрација на стар авион сместен на гранки на високо дрво. Поради самата висина на апартманот, се добива чувство како да летате. Незаменливо искуство!

Објавено:
5 јуни 2014
Категорија: 
Култура