Старо-нов тренд: Метални лончиња за топли напитоци

2 октомври 2020

Шолјите за чај и кафе добија сериозна конкуренција :). Низ социјалните мрежи можат да се забележат се повеќе фотографии од метални лончиња.

Оние што растеа во 80-тите, а и пред тоа, добро се сеќаваат колку беа популарни и употребувани.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nada Petrovic (@na_dahope) onJun 27, 2020 at 10:14pm PDT

 

Топло млеко во лонче, или пак свежо набрани малини и рибизли... спомени кои будат чувство на топлина и безгрижност.

Се' повеќе креативни брендови се одлучуваат во својата понуда да ги вметнат и металните лончиња, кои се супер основа за креативност.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nastasija (@nastasija1983) onOct 2, 2020 at 3:34am PDT

Камперите посебно ги користат, бидејќи се практични, во нив течноста побавно се лади, а одличен предлог е за персонализиран подарок.

Можат да бидат со порака, илустрација или друг вид дизајн.

Ако немате или сакате некому нешто да му подарите, еве интересен предлог, а фотографиите во продолжение можеби ќе ве инспирираат уште повеќе:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Just Folk (@justfolk.cz) onJul 4, 2020 at 12:39am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fire and Grace (@fireandgrace_gifts) onAug 3, 2020 at 9:50pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Triangle K Boutique (@trianglekboutique) onSep 30, 2020 at 6:31pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Green Shingle Graphics (@greenshingle) onSep 10, 2020 at 8:07pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Wake Up Iowa Coffee (@wakeup_iowacoffee) onSep 14, 2020 at 9:23am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lindsey (@ruby_flora_) onSep 10, 2020 at 11:05am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pine & Moss (@pineandmoss) onSep 2, 2020 at 9:00am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anastasiya Bachmanova (@followthesunart) onAug 20, 2020 at 8:35am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Omdl Coastal (@omdlcoastal) onJul 12, 2020 at 4:38pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Creative Art & Handmade Gifts (@create_your_joy) onJul 31, 2020 at 4:48am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Standard Lifewear (@standardlifewear) onJul 9, 2020 at 6:47am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bow & Bell (@bowandbelldesign) onMay 9, 2020 at 9:24am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lab of Wants (@low.stdo) onMar 19, 2020 at 9:57pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Damian Orellana (@bigbeardamian) onFeb 21, 2020 at 6:18am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Creative Art & Handmade Gifts (@create_your_joy) onFeb 3, 2020 at 9:06am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DTG Printing en Puerto Rico (@pitahayaprinting) onDec 20, 2019 at 5:47am PST

 

Објавено:
2 октомври 2020
Категорија: 
Култура
Прочитано:
1.157 пати
Тагови: 
лончиња