Стилизирајте ја домашната библиотека

16 јуни 2014

Љубителите на книгите кои уживаат во естетски организиран простор, сигурно ќе се инспирираат од фотографиите во продолжение. Имено се работи за неколку различни варијанти како уредно да ја стилизирате вашата домашна библиотека. Ако имате голем број книги, овие предлози ќе ви бидат добредојдени, со оглед на тоа дека се внимава и на практичниот, покрај на декоративниот момент, односно подердувањето на книгите првенствено е направено со цел лесно да се снајдете во вашето литературно царство, а притоа да го разубават ентериерот на вашиот дом.

 

Објавено:
16 јуни 2014
Категорија: 
Култура