Тренди тапети за 2019-та година

26 ноември 2018

Со низа стилови, печатените тапети и понатака остануваваат главен тренд на дизајнерската агенда во 2019-та година.


За 2019-та година, како главен тренд можете да очекувате инспиративни позадини кои се тука за да го разубават Вашиот живот и да му дадат одличен дизајн на било кој простор, од комерцијален до станбен. Уникатните цветни принтови и зеленила истотака се враќаат во мода, бидејќи на пазарот можеме да забележиме многу ботанички инспирации.

Целата содржина прочитајте ја > ТУКАОбјавено:
26 ноември 2018
Категорија: 
Култура
Прочитано:
422 пати