Влатко Лозаноски пред Велигден со нова песна и спот - „Вардаре“

28 април 2021

Познатиот пејач, Влатко Лозаноски ја изненади домашната публика со нова песна. Визуелно, таа се надоврзува на спотот за песната „Мајко“.

Инаку, повторно се работи за приказна која буди емоции, на каква Влатко ја навикна публиката претпразнично.

Тимот повторно е ист - Магдалена и Лазар Цветковски, а зад спотот пак се потпишува Даниел Јовески.

Погледнете и слушнете:

 

Објавено:
28 април 2021
Категорија: 
Култура
Прочитано:
950 пати