Запознајте го Вини - кутрето со најубавите очи кое стана вирален хит

24 јануари 2020

Сигурни сме дека деновиве низ Интернет просторот ја видовте фотографијата на кутре со најубавите очи. На повеќе места коментираа дека очите на кутрето се како на некој лик од Дизни цртаните филмови.

Сега пак, се појавија нови информации кои ѝ овозможуваат на јавноста да се запознае со овој прекрасен кокер-шпаниел.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Life Of Winnie (@winnie_thecocker) onJan 19, 2020 at 6:35am PST

Неговото име е Вини, а сопствениците му отворија и Инстаграм профил. Иако е уште бебе, има неполни три месеци, на социјалната мрежа го следат веќе преку 300.000 пријатели.

На Инстаграм се поставени фотографии од кога е роден, па сè до сега кога се забележуваат неговите прекрасни очи.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Life Of Winnie (@winnie_thecocker) onNov 19, 2019 at 7:40am PST

Вини има такви трепки, за кои многумина девојки денеска даваат големи пари :).

Погледнете:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Life Of Winnie (@winnie_thecocker) onJan 14, 2020 at 11:17am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Life Of Winnie (@winnie_thecocker) onNov 30, 2019 at 2:13pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Life Of Winnie (@winnie_thecocker) onDec 18, 2019 at 4:53am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Life Of Winnie (@winnie_thecocker) onDec 24, 2019 at 2:47pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Life Of Winnie (@winnie_thecocker) onJan 16, 2020 at 1:00pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Life Of Winnie (@winnie_thecocker) onJan 17, 2020 at 1:57am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Life Of Winnie(@winnie_thecocker) onJan 22, 2020 at 1:35pm PST

 

Објавено:
24 јануари 2020
Категорија: 
Култура
Прочитано:
5.036 пати