Завиткајте ги подароците на уникатен начин

18 декември 2014

Ако сте од оние што уживаат да подаруваат, тогаш сигурно знаете дека не е важно колку е вреден подарокот, туку дека е подарен од срце. Она што го прави доживувањето уште поголемо е начинот на кој е спакуван подарокот.

За тоа не секогаш ви се потребни многу пари, туку креативност. Триесет дизајнери и брендови се согласија  за Elle да претстават уникатно завиткани подароци, со украсни ленти и материјали, хартии.

Погледнете и инспирирајте се. Време е за најубави подароци.

10 crosby derek lam 10 crosby derek lam

AlisonLou AlisonLou

Amour Vert Amour Vert

Aurelie Biedermann Aurelie Biedermann

Bionda Castana Bionda Castana

Carolina Herrera Carolina Herrera

CG CG

ChintiParker ChintiParker

CostelloTagliapietra CostelloTagliapietra

Dawn Levy Dawn Levy

ELLE ELLE

e

House of Holland House of Holland

Hudson Jeans Hudson Jeans

Ilana Ariel Ilana Ariel

Jennifer Fisher Jennifer Fisher

Jennifer Meyer Jennifer Meyer

Jenni Kayne Jenni Kayne

Kaelen Kaelen

Lee Savage Lee Savage

Lela Rose Lela Rose

Lemlem Lemlem

Loeffler Randall Loeffler Randall

Maiyet Maiyet

NEGATIVE NEGATIVE

Noonby Noor Noonby Noor

Pamela Love Pamela Love

Peter Som Peter Som

Tess Giberson Tess Giberson

Објавено:
18 декември 2014
Категорија: 
Култура