5 нијанси што ќе ги обојат трендовите во 2019-та

4 јануари 2019

Во модниот свет секоја година ја обележуваат неколку доминантни нијанси. Ако минатата беше во знакот на поинтензивните бои, годинава имаме посмирена палета. Покрај бојата на годината според Пантон, коралната нијанса, оваа година магазинот Cosmopolitan издвои уште пет нијанси што ќе бидат актуелни во модната индустрија.

Во продолжение ги посочуваме петте нијанси што ќе ги обојат трендовите во 2019-та и во меѓувреме одбравме неколку комбинации како може да се имплементираат.

Боја на сенф


Маслинесто зелена


Кафена


Загасито розова


Кралско сина

Објавено:
4 јануари 2019
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
5.189 пати