CFDA воведе награда за најдобар моден Инстаграм

20 мај 2014

Советот на модни дизајнери од Америка реши да направи чекор со времето, воведувајќи во својата програма нова категорија на награда за најдобар моден Инстаграм. Победникот ќе биде специјален гостин на манифестацијата  за доделување на награди.

@ paridust @ paridust

Досега има осум номинирани во оваа категорија@ donalddrawbertson, @ dapperlou, @ aguynamedpatrick, @ paridust, @ troprouge, @ amy_stone, @ hokaytokay and @ bessnyc4. Гласањето се врши преку интернет со кликање like на фотографиите споделени на Инстаграм одбележани со логото # MyCFDA

@ donalddrawbertson @ donalddrawbertson

Победникот ќе биде објавен на онлјан сајтот на Советот за модни дизајнери од Америка на 30-ти мај. Предавањето на наградата ќе се одржи на втори јуни на свечената церемонија каде ќе бидат врачени и наградите во стандардните категории.

@ aguynamedpatrick @ aguynamedpatrick

Објавено:
20 мај 2014
Категорија: 
Актуел