Дел од хрватската елита на првиот ден од Первол Фешн

18 октомври 2013

Pervol

Јубилејното 15.издание на модната манифестација Первол Фешн го отвори ревијата на Александра Дојчиновиќ. Тоа беше повод да се соберат голем број модни вубеници, меѓу кои се најдоа и голем број познати личности од хрватскиот јавен живот.

Ексклузивната ревија инспирирана од Опел Адам беше проследена со голем интерес, а меѓу присутините се наоѓаа и Северина, Ванеса Радман, Невена Рендели, Лејла Филиповиќ, Ива Балабан, Лана Гојак, Анита Дујиќ, како и еден од најдобро облечените мажи во Хрватска, пејачот Лука Нижетиќ.

Погледнете како беа облечени хрватските ѕвезди.

дизајнерката Александра Дојчиновиќ дизајнерката Александра Дојчиновиќ

Ана Бацингер Ана Бацингер

Анита Дујиќ Вељача Анита Дујиќ Вељача

Аница Ковач Аница Ковач

Антонија Јуркин Антонија Јуркин

Барбара Колар Барбара Колар

Ведрана Чараповиќ Ведрана Чараповиќ

Дарија Габриќ Дарија Габриќ

Дино Боначиќ Дино Боначиќ

Корана Гвоздиќ Корана Гвоздиќ

Лејла Филиповиќ Лејла Филиповиќ

Линда Бегонија Линда Бегонија

Лука Нижетиќ Лука Нижетиќ

Марија Бориќ и Лана Гојак Марија Бориќ и Лана Гојак

Мартина Матушин Мартина Матушин

Невена Рендели Невена Рендели

Петра Куртела Петра Куртела

Рената Сопек Рената Сопек

Сара Ренар Сара Ренар

Северина Северина

Соња Дворник Соња Дворник

Ана Марас, Линда Бегонија и Ванеса Радман Ана Марас, Линда Бегонија и Ванеса Радман

Објавено:
18 октомври 2013
Категорија: 
Актуел