Деми Мур со впечатлив накит на насловната на Вог Италија

7 април 2021

Дему Мур ја краси една од насловните страници на априлскиот италијански Вог. На насловната таа го носи истиот костим од озборуваната дебитантска ревија на Ким Џонс за Фенди, а нејзиниот врат е украсен со парчиња накит од колекцијата.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Во раката, Деми држи книга со посвета од Вирџинија Вулф, дел од приватната колекција на креативниот директор на Фенди.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Италијанскиот Вог резервиран за април е соработка помеѓу многу автори, музичари, изведувачи, актери, фотографи и уметници, а гостин-уредник е токму Ким Џонс. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Покрај Деми Мур, на останатите насловни страници на априлскиот италијански Вог е фотографирана и Наталија Водијанова со накит од соработката меѓу Мери Катранзу и Булгари

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Објавено:
7 април 2021
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
307 пати