Дијан фон Фурстенберг продолжува со одбележување на 40 годишнината од својата работа

21 јули 2014

Покрај модните парчиња ќе бидат претставени и кожени модни додатоци кои се вклопуваат со сезонската тематика на дизајнерката, односно „Pop-timiste“. Дијан фон Фурстенберг  ја креираше капсулната колекција фустани „Амелија“ и чантата 440 „Мини“ со леопардов принт и се појавува во рекламната кампања за чија потреба соработуваше со фотографот Жан Пол Гуд.

Објавено:
21 јули 2014
Категорија: 
Актуел