Доделување на „Style Аwards“ за 2013

5 септември 2013

Домаќинка на 10 по ред церемонија беше Никол Ричи, а наградените добитници дома си заминаа со кристални статуетки од Tiffany & Co. Оваа година наградени беа:

Дизајнер на годината – Зак Посен

Фотограф на годината – Патрик Демаршелер

Стилист на годината – Рејчел Зое

Костимограф за филм – Триш Самервил

Костимограф за телевизија – Џени Брајант

Модел на годината – Кејт Аптон

 

Објавено:
5 септември 2013
Категорија: 
Актуел