Ѕвезден старт на Хрватската модна недела

10 април 2014

Јелена Розга Јелена Розга

Првата вечер ја одбележаа шест ревии на хрватските дизајнери Небо, Ведрана Мастела, Мануел Малигец, Арилео, Марина Јерант и Мануела Ловречиќ кои ги претставија своите колекции за актуелната пролетна сезона.

Даниела Мартиновиќ Даниела Мартиновиќ

Како што е редот и на светските модни недели, така и во Хрватска, првите редови беа резервирани за познатите хрватски ѕвезди Јелена Розга, Јелена Перчин, Анита Дујиќ Велјача, Антонија Блаќе и други.

Едита Мисириќ Едита Мисириќ

Антонија Блаќе Антонија Блаќе

Јелена Перчин Јелена Перчин

Тихана Харапин Залепугин Тихана Харапин Залепугин

Анита Дујиќ Велјача Анита Дујиќ Велјача

Ирис Рајчиќ Ирис Рајчиќ

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
10 април 2014
Категорија: 
Актуел