Есенските дизајнерски колекции од утре во Lotus Design Store

14 ноември 2014

Rosica Mrshik

Во концептуалната продавница Lotus Design Store, утре официјално ќе започне продажбата на новите колекции за есен-зима 2014/15 на македонските модни дизајнери. Покрај постоечките брендови, во продавницата за првпат ќе бидат изложени и колекции на тројца нови дизајнери – Јован Петровски со своите брендови Squire и Blackout, Златко Јовановски со „Страшен суд“, колекции со кои се претставија на моден викенд, како и брендот „Сино студио“ на Ема Николова, со колекцијата на мебел Трикон.

Освен новите брендови, посетителите во Lotus Design Store може да ги пробаат и колекциите на дизајнерите Росица Мршиќ и Елaна Спасовска, колекцијата „Тајмлес“ на брендот КУФЕР од дизајнерката Андријана Динева, „Кирилица на Стефанија Насеска и „Зебра“ на Ирина Тошева, кои исто така се претставија на неодамнешната модна манифестација.

Заинтересираните можат да купат парчиња и од есенските колекции на  Le Brand на Лили Кадинска, „4 Сезони“ на Марта Мирова, Macci на Марија Спасеска и Vibrazioni на Александра Митковска.

Стефанија Насевска Стефанија Насевска

JZJ Златко Јовановски JZJ Златко Јовановски

Јован Петровски Јован Петровски

Ирина Тошева Ирина Тошева

Ема Николова Ема Николова

Андриана Динева Куфер Андриана Динева Куфер

Андриана Динева  - Куфер Андриана Динева - Куфер

Објавено:
14 ноември 2014
Категорија: 
Актуел