Fahionel беше дел од акцијата „Празна продавница полно срце“

29 август 2013

До сега свој придонес во акцијата дадоа Виолета Томовска, Марјана Станојковска, Ирена Спировска и Министерството за труд и социјална политика. По тој повод ги повикуваме сите граѓани и институции да помогнат во оваа хуманитарна акција која ќе трае се до 23 септември.

Сигурни сме дека секој во својот плакар поседува облека која планира да ја исфрли за да отстапи место за новите модни парчиња. На овој начин наместо облеката да заврши во контејнер, донирајте ја на оние на кои им е најпотребна.

Објавено:
29 август 2013
Категорија: 
Актуел