Инспирација и скици на дизајнерите кои ќе се претстават на модната недела во Њујорк

4 февруари 2014

Од она што можеме да го видиме во галеријата можеме да очекуваме богата модна недела со преовладување на разни стилови, нијанси и форми, односно од графички текстури, до фолклорни и винтиџ елементи, но за да знаете што можете да очекувате, погледнете во галеријата фотографии.

Објавено:
4 февруари 2014
Категорија: 
Актуел