Инстаграм профил кој ја „слави“ бизарната страна на модата

8 април 2021

Креативноста навистина не познава граници, но не значи дека секогаш е разбрана. Модните дизајнери понекогаш знаат да склопат таков моден контекст кој не секогаш наидува на добар одзив од страна на потрошувачите, но тоа секако не ги спречува да се изразат на начин на кој посакуваат.

За оние од другата страна тоа е некогаш забавно, некогаш изгледа како некој да се шегува со нас, но за некого сепак инспирација да отвори инстаграм профил кој ќе ја „слави“ токму таа бизарна страна на модата.

Се работи за профилот @hintmag, кој на едно место ги собира најбизарните модни комбинации од познати светски брендови.

За сега го следат повеќе од 100.000 луѓе, а ние одбравме некои кои нам ни изгледаа најзабавно.

Погледнете:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hintmag (@hintmag)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hintmag (@hintmag)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hintmag (@hintmag)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hintmag (@hintmag)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hintmag (@hintmag)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hintmag (@hintmag)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hintmag (@hintmag)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hintmag (@hintmag)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hintmag (@hintmag)

Објавено:
8 април 2021
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
374 пати
Тагови: 
бизарна мода