Испијте кафе со стил – Band of Outsiders за Старбакс

10 јуни 2014

Бендот Band of Outsiders одлучи ритуалот на пиење утринско кафе да го направи поинтересно искуство во соработка со Старбакс. Соработката се темели на две нови амбалажи на керамички чаши, едната шарена, а  другата со црна боја, со заштитниот знак на Старбакс

Скот Стернберг, дизајнер и основач на бендот Band of Outsiders бил презадоволен од понудата која ја добил. Чашите ќе бидат достапни само во САД и Канада по цена од 14, 95 долари.

Објавено:
10 јуни 2014
Категорија: 
Актуел