Израдувајте ја саканата за Денот на жената

2 март 2015

Uspesna sorabotka_Tehnomarket i Stopanska banka (1)

По повод Ден на жената, 8-ми март, дозволете им на вашите сакани да ве изненадат, или пак самите почестете се со некои од производите од светски реномирани брендови од различни области.

Токму по тој повод, Стопанска банка и Техномаркет ќе ги израдуваат своите клиенти и купувачи со акција за купување до 36 рати без камата, како и купување преку интернет. Сега немате изговор да не измамите насмевка кај понежниот пол.

За повеќе информации можете да се обратите во претставништвата на двете компании.

Објавено:
2 март 2015
Категорија: 
Актуел