Како Александар Ванг го замислува Божиќ?

24 декември 2013

 

Божиќниот декор мора да биде величествен и бајковит, а тоа најдобро го потврдува дизајнерот Александар Ванг и неговото уредување во бутикот во Њујорк. Украсен е со црни елки, надополнети со панделка, затворени метални конструкции и џиновски мечиња што имаат огромни панделки околу вратот. Вакво мече изработено од кожен материјал, Ванг лансираше во својата колекција за домашно уредување и сите примероци беа распродадени уште истиот ден.

 

 

 

 

Објавено:
24 декември 2013
Категорија: 
Актуел