Како изгледаа улиците во Милано за време на модната недела

26 февруари 2024

Модната недела во Милано е официјално завршена. Познатите модни куќи имаа прилика да ги покажат своите најнови колекции за сезоната есен/зима 2024.

Дизајнерите на Prada, Bottega Veneta и Gucci заедно со уште ред други познати имиња ни презентираа што ќе биде ин и како ја замислуваат модната игра за крајот на годината.

А она што е секогаш интересно покрај случувањата на модната писта е уличната мода.

Во свои креативни стајлинзи прошетаа дел од познатите ликови, инфлуенсерите и модните ентузијасти кои едвај чекаат прилика да го истакнат својот моден сенс.

Еве како сето тоа изгледаше на италијански начин.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (noorunisa)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (noorunisa)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (noorunisa)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Scott Schuman (thesartorialist)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Claire Guillon (claireguillon)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Claire Guillon (claireguillon)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Claire Guillon (claireguillon)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by alexandraguerain

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dspi Naka (despi_naka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Déspi Naka (despi_naka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Déspi Naka (despi_naka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Déspi Naka (despi_naka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Déspi Naka (despi_naka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Déspi Naka (despi_naka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DFG (dilfashiongroup)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (0smoods)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jimin Jeon (jiminphoto)

Објавено:
26 февруари 2024
Категорија: 
Актуел