Како помина првата проба на Васил Гарванлиев на евровизиската сцена?

8 мај 2021
Звуците на песната Here I Stand одекнаа на евровизиската сцена во Ротердам. Македонскипт претставник Васил Гарванлиев имаше одлична прва проба за полуфиналето кое ќе се одржи на 18. мај.
Екипата во Ротердам е задоволна од првиот настап на македонскиот претставник.
Гарванлиев самиот е автор на песната, а на полуфиналната вечер ќе настапи под реден број 6.
Коментарите околу неговиот настап, песната, а и талентот на младиот пејач од страна на евровизиските фанови се позитивни и охрабрувачки.

Објавено:
8 мај 2021
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
1.316 пати