Ќерката на Моника Белучи и Винсет Касел е новото омилено лице во модната индустрјиа

24 јуни 2020

„Долче и Габана“ беше првиот бренд што уште пред две години ја ангажираше малата Дева Касел за заштитно лице. Тогаш можевме да видиме папараци фотографии и за првпат да се запознаеме со оваа убавица.

Претходно годинава ги видовме плодовите од соработката, се работи за кампања за парфемот „Shine“ и убавата 16-годишна ќерка на Моника Белучи и Винсет Касел е повторно во центарот на вниманието.

 Со убавината на мајка си и шармот од татко ѝ, таа е појава која ќе ја запаметите. Во меѓувреме се појавија и нови фотографии како Дева ги рекламира модните додатоци на италијанскиот бренд.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel ’s FAN account. (@deva_cassellucci) onJun 12, 2020 at 2:53am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel ’s FAN account. (@deva_cassellucci) onJun 12, 2020 at 3:00am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel ’s FAN account. (@deva_cassellucci) onJun 12, 2020 at 2:58am PDT

Бидејќи е сè уште малолетна, на снимањата ја придружува мајка ѝ. Дева зборува италијански и француски и ги има сите предиспозиции да стане новото најбарано лице во модната индустрија.

Уверете се и сами:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (Bellucci) (@deva.cassell) onJun 3, 2020 at 9:51pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (Bellucci) (@deva.cassell) onJun 3, 2020 at 9:43pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (Bellucci) (@deva.cassell) onJun 7, 2020 at 12:32am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (Bellucci) (@deva.cassell) onJun 3, 2020 at 9:41pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (Bellucci) (@deva.cassell) onJun 3, 2020 at 9:40pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (Bellucci) (@deva.cassell) onJul 2, 2019 at 12:52am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (Bellucci) (@deva.cassell) onJun 30, 2019 at 8:32am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (Bellucci) (@deva.cassell) onJun 30, 2019 at 8:06am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (Bellucci) (@deva.cassell) onJun 30, 2019 at 7:55am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (Bellucci) (@deva.cassell) onJun 27, 2019 at 11:29am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) onMay 21, 2020 at 2:36am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) onApr 6, 2020 at 5:32am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) onMar 16, 2020 at 3:49pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) onMar 3, 2020 at 11:47am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) onFeb 12, 2020 at 9:51am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) onFeb 7, 2020 at 4:32am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) onFeb 1, 2020 at 7:14am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) onJan 31, 2020 at 6:50am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) onJan 29, 2020 at 4:25pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) onNov 15, 2019 at 12:36am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) onAug 31, 2019 at 10:29am PDT

 

Објавено:
24 јуни 2020
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
11.786 пати